Şube müdürüne heyecan veren atama: İlçe milli eğitim müdürü olarak atandı!

Şube müdürüne heyecan veren atama: İlçe milli eğitim müdürü olarak atandı!
Milli Eğitim Şube Müdürü Halil Vardı, Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. İlçe müdürü olarak atanması hakkında konuşan Vardı, 'Bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum' dedi.

Kamubiz.com olarak, ilçe milli eğitim müdürü atamalarını, şube müdürleri arasından yapılması gerektiğini, okul müdürü ve öğretmenlerin ilçe müdürü olarak atanmalarının sistemde çeşitli tıkanıklığa sebep olduğunu her daim yazıp çizdik...

Son dönemde Milli Eğitim Bakanlığında bu yönde atamalarda artış görülmekte ve şube müdürleri üst düzey görevlere getirilmektedir.

Edinilen bilgiye göre Tekirdağ Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü İrfan Danışmaz’ın Çerkezköy İlçe Müdürlüğüne atanmasının ardından, Ergene Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Halil Vardı, Kapaklı'ya ilçe müdürü olarak atandı.

''İlçe müdürü olarak atanmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum''

Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlayan Halil Vardı, yazılı açıklamasında “07 Aralık 2023 tarihi itibarıyla İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak göreve başlamış bulunmaktayım. Eğitim adına bu sorumluluğu üstlenmenin, bu görevi yapacak olmanın heyecanını ve gururunu yaşıyorum" ifadelerini kullandı.

HALİL VARDI KİMDİR?

1984 Çorlu’da doğumlu Halil Varlı, 16 yıllık meslek hayatında 8 yıl öğretmenlik, 3 yıl müdür yardımcılığı, müdür başyardımcılığı ve okul müdür vekilliği görevlerinden sonra; 27 Aralık 2018 – 7 Aralık 2023 tarihleri arasında; Gölhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Çorlu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğünde, Ergene İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak görev yaptı.

7 Aralık 2023 tarihi itibari ile Kapaklı İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak yeni görevine başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum