CHP'li başkandan il müdürüne istifa çağrısı!

CHP'li başkandan il müdürüne istifa çağrısı!
CHP Çanakkale şubesinden, Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’na yönelik “istifa et” çağrısı geldi.

CHP Çanakkale Merkez İlçe Başkanı İbrahim Can Ergun, Çanakkale’de KYK yurtlarında asansör düşmesi ve öğrencilere pişmemiş yemek dağıtılması üzerine yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan’ı istifaya davet etti.

CHP’li Ergun tarafından İl Müdürüne istifa çağrısı yapılan yazılı açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Geçtiğimiz günlerde KYK yurtlarında ve özellikle kentimizde yaşanan üzücü olaylar sonucu Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale örgütü olarak bir basın açıklaması yapmıştık. Öncesinde öğrenciler demokratik taleplerini dile getirmek için İskele Meydanına yürümüştü. Ancak tüm bunlara rağmen öğrencilerin kentimizde sağlıklı ve huzurlu yaşamlarını devam ettirebilmeleri için şartlarında bir iyileşme olmadığı, her geçen gün olumsuzlukların daha da arttığı görülmektedir. Son birkaç gündür basından edinilen bilgilere göre asansör düşmesi ve yurt yemekleri hakkındaki iddiaları endişe ile takip ediyoruz. Daha önce yaptığımız basın açıklamasında görevlileri bu tip ihmaller hususunda uyarmış olsak da olumlu yönde bir gelişme göremedik. Bu sebeple KYK yurtlarından sorumlu Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürünü artık gereğini yapmaya davet ediyorum.”

canakkaleyorum

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum