Yardımcı Hizmetler Sınıfı Çözüm Bekliyor!

Yardımcı Hizmetler Sınıfı Çözüm Bekliyor!
Türkiye'nin dört bir yanından sitemize ulaşan Yardımcı Hizmetler Sınıfı çalışanları, seçimlerden önce çözüm beklediğini dile getiriyor.

Yenişafak Yazarı Ahmet Ünlü, yardımcı hizmetler sınıfı personelinin sorunlarını özlük hakları, görev tanımları, görevde yükselme ve çalışma şartları olmak üzere 4 başlık altında toplayarak, sendikaların bu konuda bilimsel raporlar hazırlayıp yetkili makamlara sunmaları önerisinde bulundu.

YARDIMCI HIZMETLER SINIFI PERSONELI ÇÖZÜM BEKLIYOR

Yardımcı hizmetler sınıfı personelinin sorunlarını gündeme getirmiştik. Bu sorunları da özlük hakları, görev tanımları, görevde yükselme ve çalışma şartları başlıkları altında toplamıştık. YHS personeli memur sendikalarının yeterince sorunlarının gündeme getirilmediğini ve kendilerine sahip çıkılmadığını ifade ediyorlar.

Memur sendikalarının YHS personelinin sorunları hakkında bilimsel bir rapor hazırlayarak ilgili makamlara vermelerinin ve çözümün de takipçisi olmalarının faydalı olacağını düşünüyoruz.

Ahmet Ünlü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
16 Yorum