26 bin fizik tedavi teknikeri atama bekliyor

26 bin fizik tedavi teknikeri atama bekliyor
Sağlık Bakanlığı iş bekleyen 26 bin fizik tedavi teknikerinden bu yıl sadece 133 kadroya atama vermiş, aralık-şubat atamalarında da 31-32 atama kadrosu verilerek en yüksek puan alan yani 88 puan alan çocuklarımız, açıkta kalmıştır, 88 gibi yüksek puanla mağdur olmuşlardır. Atama bekleyen fizik tedavi teknikeri çocuklarımızın mağduriyetinin giderilmesi için 2020 yılı Haziranında yeni bir alım yapılması ve bu alımda fizik tedavi teknikeri çocuklarımıza en az 500 kadro verilmesi çocuklarımıza yeni bir iş ve üm

Aksaray Milletvekili Ayhan Erel TBMM Genel Kurulu konuşmasında 26 bin fizik tedavi teknikerinin iş beklediğini ve 2020 yılı Haziran ayında fizik tedavi teknikerlerine 500 kadro verilmesi gerektiğini belirtti.

AYHAN EREL (Aksaray) – Sağlık Bakanlığı iş bekleyen 26 bin fizik tedavi teknikerinden bu yıl sadece 133 kadroya atama vermiş, aralık-şubat atamalarında da 31-32 atama kadrosu verilerek en yüksek puan alan yani 88 puan alan çocuklarımız, açıkta kalmıştır, 88 gibi yüksek puanla mağdur olmuşlardır. Atama bekleyen fizik tedavi teknikeri çocuklarımızın mağduriyetinin giderilmesi için 2020 yılı Haziranında yeni bir alım yapılması ve bu alımda fizik tedavi teknikeri çocuklarımıza en az 500 kadro verilmesi çocuklarımıza yeni bir iş ve ümit olacaktır. Bu gençlerimizin istihdamı sağlanıncaya kadar da bu bölümlere öğrenci alınmamasını yetkililerden bu çocuklarımız adına rica ediyorum.

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.