AK Parti'den şubatta 8 bin 844 sağlıkçı atama müjdesi

AK Parti'den şubatta 8 bin 844 sağlıkçı atama müjdesi
AK Parti Uşak Milletvekili ve Plan ve Bütçe Komisyonu Sözcüsü İsmail Güneş TBMM'de yaptığı açıklamada 'Aldığımız bilgiye göre, şubat ayında da 8.844 personel alımı için ilana çıkılacaktır.' dedi.

İYİ PARTİ GRUBU ADINA İSMAİL KONCUK (Adana) – Sağlık Bakanlığı 17 bin atama yapacağını açıklamıştı, sadece yarısını, 8 bin küsurunu atayacağı ilan edildi. Hâlbuki 400 bin sağlık çalışanı var işsiz. 2 milyon meslek yüksekokulu mezunu var işsiz, milyonlarca lise mezunu var işsiz, bunları nereye koyacağız?

Şubat 2020'de 8.844 personel alınacak

PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU SÖZCÜSÜ İSMAİL GÜNEŞ (Uşak) – Ben bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Daha önceki konuşmacılardan İsmail Koncuk Sağlık Bakanlığına 17.689 sözleşmeli sağlık personeli atanacağına fakat 8.845 kişi için ilana çıkıldığını, gerisine çıkılmayacağı gibi bir iddiada bulundu. Aldığımız bilgiye göre, şubat ayında da 8.844 personel alımı için ilana çıkılacaktır.

Kamubiz.com ÖZEL/ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.