Atama Bekleyen Sağlıkçıların Sesi Duyulmalıdır

Atama Bekleyen Sağlıkçıların Sesi Duyulmalıdır
Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bir çok kurumun atama yapmasını isteyen gençlerimizin sesleri duyulmalı, mağduriyetleri ve ihtiyaçları giderilmelidir. Gençler ülkemizin yarını ve geleceğidir. Gençler yarınlarından , umutlarından ve geleceklerinden vazgeçmesin....

Ülkenin dış gücler tarafindan tehdit altında oldugunu millet olarak görüyoruz ve biliyoruz. Cumhurbaşakanimiz sayin Recep Tayyip Erdoğan'ın "ülkemiz de kriz mriz yok" demesi halkı rahatlatmiş ekonomideki duzelmenin habercisi olmustur.

Hazine ve maliye bakanimiz sayin Berat Alabayrak 'ta ülkemizde yatirim yapilabileceği , bankalarin gerekli tedbirleri aldığini soylemesi cok önemli ve çok guzel haberlerdir. Öte yandan bu süreçten en çok etkilenenler arasinda kamuda atanma bekleyen başta sağlikcilar olamak uzere bir çok kurum vardir.
Unutulmamalidir ki atanma bekleyen gencler ülkemizin dinamizmidir.

Gençlerimizin 15 Temmuz hain darbe girisimi gecesi  darebeyi önleyebilmek icin canlarini tanklarin önüne siper ettikelrini , köprülere, caddelere , sokaklara döküldükleri ve en çok şehidimizin gençler oldugu unutulmamalidir. 

Afrine yapilan Zeytindali harekatına gönüllü katilmak isteyen kurumlarin basinda sağlikcilarin geldigini, 36 ayri barantan gönüllülerin operasyonda kahraman askerimizin sağlik ihtiyaclarini gidermek icin gitmek istediklerini biliyoruz.

Ülkesinin görünmez kahramanları olan gençlerimzin bugün bellirli kurumlardan talepleri var ve bu taleplerin cevapsiz kalmamasi gerektigine dikkat edilmelidir.

Başta Sağlık Bakanlığı olmak üzere bir çok kurumun atama yapmasını isteyen gençlerimizin sesleri duyulmalı, mağduriyetleri ve ihtiyaçları giderilmelidir. Gençler ülkemizin yarını ve geleceğidir. Gençler yarınlarından , umutlarından ve geleceklerinden vazgeçmesin..

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.