Belediye Başkanından Sağlık Müdürüne Koronavirüs Suçlaması!

Belediye Başkanından Sağlık Müdürüne Koronavirüs Suçlaması!
Çorum Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçede artan koronavirüs vakaları nedeniyle sorumlunun İlçe Sağlık Müdürü olduğunu söyledi.

Çorum’un Sungurlu İlçe Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, ilçede artan koronavirüs vakalarının artmasının sorumlusunun İlçe Sağlık Müdürü olduğunu iddia etti.

Sungurlu’da bugün sadece 40’ın üzerinde pozitif vakanın olduğunu öne süren Şahiner, yarın ise bu kişilerin aileleriyle birlikte test yapıldığında sayının artacağını, gün geçtikçe Sungurlu’da koronavirüs vakalarının korkutucu derece arttığını ileri sürdü.

2 AY ÖNCE UYARDIK

“Biz 2 ay önce giden Boğazkale Kaymakamı ve Sungurlu Kaymakam vekili ile İlçe Sağlık Müdürünü uyardık’ diyen Şahiner, “Gelen vatandaşlarımıza test yapılsın. Sizler karşılayamıyorsanız biz Belediye olarak karşılayalım dedik. O zaman bize cevap olarak sağlıktaki başarıdan bahsettiler. Şuan Sungurlu’da 2 bine yakın hasta izole durumunda. Bunun neresi başarı ?” diye konuştu. Gelinen durumun maalesef ki kontrol edilebilirlik aşamasını geçtiğini iddia eden Şahiner, bunun tek sorumlusunun İlçe Sağlık Müdürlüğü görevine bilgisiz, tecrübesiz bir insanın atanması olduğunu savundu. Şahiner, ilçe sağlık müdüründen ne vatandaşın ne de personelinin memnun olmadığını ileri sürdü.

Şahiner, açıklamasında "Sungurlu’yu, köylerini ve insanlarını bilen tecrübeli ve yetkili doktorlarımız varken, siyaseten bu göreve atanan böyle insanların müdürlük koltuğuna oturtturulması akla ve mantığa sığmıyor. Sungurlu’nun kaderi mesleki yetkinliği yeterli olmayan, telefonlarımızı bile açmaya tenezzül etmeyen insanların elinde olmamalı” ifadelerine yer verdi. Yetkilileri göreve çağıran Başkan Şahiner, “Sungurlu’nun kaderiyle kimseyi oynatmam. Gereğini yapıyorsanız yapın. Yapmıyorsanız ben gerekli yerlere gereğinin yapılması konusunda girişimde bulunacağım” dedi.
habercim19

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.