Gaziantep ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğünde Değişim Rüzgarı

Gaziantep ve İzmir İl Sağlık Müdürlüğünde Değişim Rüzgarı
Gaziantep Sağlık İl Müdürü Uzman Doktor Serdar Sarıfakı'nın görevden alınacağı iddia edildi. Öte taraftan İzmir'e geçtiğimiz aylarda sağlık müdürü olan Op. Dr. Mehmet Burak ÖZTOP, yakın çevresinde bulunan çalışma ekibinde değişikliğe gitti. İşte o atamalar...

Sağlık İl Müdürü Uzman Doktor Serdar Sarıfakı, görevden alınıyor...

Gaziantep protokolü, siyasetçiler ve STK’lardan oluşan şehrin ortak aklı Ankara’ya bir çıkarma yaptı. Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca’ya gerçekleştirilen ziyarette ise Gaziantep’in aksayan sağlık hizmetleri gündeme alınarak İl Müdürü  Uzm. Dr. Serdar SarıFakı’nın görevden alınma konusu gündeme geldi. SarıFakı’nın görevden alınacak duyumları  gündemde bomba etkisi yaratırken yerine kimin atanacağı ise sır gibi saklanıyor.

GAZİANTEP HEYETİ İL MÜDÜRÜ SARIFAKI’NIN GÖREVDEN ALINMASINI TALEP ETTİ

Ankara çıkarmasında Bakan Koca ile bir araya gelen Gaziantep heyeti Gaziantep’te aksayan sağlık hizmetlerini tartışarak hizmetlerin iyileştirilmesi kapsamında şu an görevde olan Dr. Serdar Sarıfakı’nın görevden alınarak yerine yeni yeni bir atamanın yapılmasını gündeme getirdi. Önümüzdeki saatlerde İl Müdürü SarıFakı’nın görevden alınması bekleniyor. İl Müdürü SarıFakı’nın yerine kimin atanacağı ise sır gibi saklanıyor.

Kulis bilgilerini takip eden Memohaber ataması yapılacak yeni müdürle ilgili kamuoyuna açıklayacak. Yeni atnacak il müdürü ve sağlık ekibi  için Memohaber yakın takipte ve alınan tüm bilgileri siz değerli okurlarımız için an ve an paylaşacak.

GERÇEKLEŞTİRİLEN TOPLANTIDA GAZİANTEP’İN AÇILAMAYAN HASTANELERİ VE AKSAYAN SAĞLIK HİZMETLERİ DE GÜNDEME ALINDI

Gaziantep’te tam teşekküllü olarak açılması planlanan 300 yataklı Abdulkadir Yüksel Devlet Hastanesi ve Karkamış Devlet Hastanesi’nin de gidişatı ve tam teşekküllü olarak hizmete açılamayışı da gerçekleştirilen toplantıda Bakan Koca ve Gaziantep heyeti tarafından gündeme alındı.

İzmir İl Sağlıkta Değişim Rüzgarı İzmir Sağlık Müdürlüğünde değişim rüzgarı başladı. Buna göre geçtiğimiz aylarda sağlık müdürü olan Op. Dr. Mehmet Burak ÖZTOP, yakın çevresinde bulunan çalışma ekibinde değişikliğe gitti.

İzmir Sağlık Müdürü olarak atanan Op.Dr. Mehmet Burak ÖZTOP Müdürlüğün yönetiminde değişiklik yaptı. , Buna göre Destek Hizmetleri Başkanı olarak Engin BASMACI, Başkan yardımcısı olarak Eşref YILDIZ,  Kamu Hastaneleri Başkanı olarak Dr.Ayhan KORKMAZ, Personel Başkan Yardımcısı olarak Süleyman MERTOĞLU,  Başkan yardımcısı olarak Dr.Özlem HAYDAROĞLU atandı 
Memuhaber/Personel Sağlık NET

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.