İl Sağlık Müdürlüğüne yeni atama

İl Sağlık Müdürlüğüne yeni atama
Uzun süredir Sağlık Müdürü olarak atandığı hakkında haberler çıkan Nevruz Erez nihayet 2 ay beklemenin ardından Iğdır’a Sağlık Müdürü olarak atandı.

Op. Dr. Nevruz Erez, Iğdır İl Sağlık Müdürü oldu. Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim yardımcılığı görevini yürüten Nevruz Erez Iğdır İl sağlık müdürlüğüne atandı.

Iğdır’da uzun süre doktorluk yapan ve aynı zamanda yöneticilik görevlerinde bulunan Uzman Dr. Nevruz Erez, İl Sağlık Müdürlüğüne atandı.

Birkaç ay önce Sağlık bakanlığında il müdürlüğü sözleşmesi imzalayan ve ataması beklenen Dr. Nevruz Erez’in bu gün itibariyle ataması ÇKYS’de yayınlanarak göreve atandığı belirtildi.

Iğdır Sağlık camiasını yakinen bilen, hastane başhekimliği yaptığı dönemlerde hastaneyi başarılı bir şekilde yöneten ve yeni servisler açarak hastaların başka illere sevkini azaltan Dr. Nevruz Erez’e yeni görevinin hayırlara vesile olmasın temenni ederiz.
igdirdogusgazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.