Sağlık Bakanı İl Sağlık Müdürünü görevden aldı

Sağlık Bakanı İl Sağlık Müdürünü görevden aldı
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Bediha Salnur’u görevden aldı. Salnur'un yerine Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal’ın geçmesi bekleniyor. İşte detaylar

İzmir'de Sağlık değişimi yaşanacak. Bakan Kocan mevcut il müdürünün yerine başka bir ismi atayacak.

SALNUR GÖREVDEN ALINDI

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca İzmir’in sağlığından sorumlu ismi Uz. Dr. Bediha Salnur’u görevden aldı. İzmir’de uzun yıllardır görev yapan halk sağlığı ve il sağlık müdürlüğü görevlerinde bulunan Salnur, kamu hastaneler birliğindeki yapılanma sonrasında yeniden il sağlık müdürlüğü görevine getirilmişti.

YENİ İSİM KISA SÜREDE NETLEŞECEK
Salnur, uzun bir aradan sonra görevinden alındı.  Sağlık Bakanlığı kadrosunun AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ile birlikte yürüttüğü çalışma sonrasında yeni sağlık müdürünün kısa sürede netleşmesi bekleniyor.

ÜNAL'IN İSMİ ÖN PLANDA

Salnur’u görevden alan bakanlığın gündemine ilk olarak Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Nurettin Ünal’ın isminin geldiği öğrenildi. Ünal, bir sorun çıkmazsa yeni İl sağlık müdürü olacak. 

Öte yandan İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde başhekimlik görevlerinde bulunan Ünal, bir süredir üniversite hastanesini yönetiyordu. 
egehaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.