Sağlık Bakanı'ndan Kasım ayına kadar KPSS ile 29 bin 989 personel alım müjdesi

Sağlık Bakanı'ndan Kasım ayına kadar KPSS ile 29 bin 989 personel alım müjdesi
Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, katıldığı bir toplantıda 7 Ağustos'ta başlayacak 12 bin personel alımının devam edeceğini ve 3-4 ay içerisinde yapılacak alımlarla 29 bin 989 personel alımın tamamının 2019 yılı içerisinde tamamlanacağını belirtti. Bakan Koca açıklamasında ayrıca alımların KPSS ile yapılacağından mülakatların söz konusu olmadığını söyledi.

Bakan Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'na alınacak 12 bin personel ilanının Resmi Gazete'de yayımlandığını belirterek "29 bin 989 personeli 2019 için alacağımızı ve bunu iki etapta yapmayı planladığımızı açıklamıştık. İlk alımda 12 bin kişi olarak ve bunlardan 6 bin 895'i hemşire olmak üzere Resmi Gazete'de ilan yayımlandı. 7 Ağustos'ta başlayacak, 21 Ağustos'a kadar bu müracaat yapılmış olacak. KPSS ile alım söz konusu. Daha önce alındığı şekliyle devam ediyor. Önümüzdeki 3-4 ay içinde tekrar KPSS ile alımlar yapılmış olacak" diye konuştu

Bahreyn Sağlık Bakanı Faeqa Bint Saeed Al Saleh ve beraberindeki heyet, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'yı ziyaret etti. Toplantıda ilaç, tıbbi cihaz ve sarf malzemeleri, sağlık turizmi, kamu-özel ortaklığı projeleri ve uluslararası sağlık hizmetleri faaliyetlerinde iş birliği konuları görüşüldü.

'3-4 AY İÇİNDE DİĞER ALIMALAR DA YAPILMIŞ OLACAK'

Bakan Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı'na alınacak 12 bin personel ilanının Resmi Gazete'de yayımlandığını belirterek "29 bin 989 personeli 2019 için alacağımızı ve bunu iki etapta yapmayı planladığımızı açıklamıştık. İlk alımda 12 bin kişi olarak ve bunlardan 6 bin 895'i hemşire olmak üzere Resmi Gazete'de ilan yayımlandı. 7 Ağustos'ta başlayacak, 21 Ağustos'a kadar bu müracaat yapılmış olacak. KPSS ile alım söz konusu. Daha önce alındığı şekliyle devam ediyor. Önümüzdeki 3-4 ay içinde tekrar KPSS ile alımlar yapılmış olacak" diye konuştu.
DHA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.