Sağlık Bakanlığı'nda 5 daire başkanı görevden alındı iddiası

Sağlık Bakanlığı'nda 5 daire başkanı görevden alındı iddiası
Bakanlıkta Görevden Almalar Atamalar Devam Ediyor. Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü ile Halk Sağlığı Genel Müdürlüğünde görevden almalar ve atamalar yapıldı. Görevden almaların ve görev değişikliklerinin devam edeceği konuşuluyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğünde 6 Daire Başkanı Halk Sağlığında ise görev yeri değişikliği yapıldı. Dr. Murat Öztürk, Dr Ferzane Mercan ile Hasan Baytar Daire Başkanlığı görevinden alındı. Dr. Hande İmirzalıoğlu ise Asaleten atandı. Görevden alınan Daire Başkanlarına yeni görelerinde başarılar göreve atanan Daire Başkanlarına da yeni görevlerinde başarılar diliyoruz. Görev Devletimizin görevi. Biri gider biri gelir aslolan Devletin işleridir. Herkes işini düzgün yaparsa hiç bir sorun olmaz. Sayın Bakanımız istediği isimle çalışmakta tabiatıyla hürdür serbesttir. Sahada görev yapan sağlık personeli Bakanlığımızdan hızlı yararlı projeler beklemektedir. Özellikle döner sermaye konusunda personelin sabrının son aşamaya geldiğinin bilinmesi gerekmektedir. Sağlık personeli kaybolan itibarını ve kaybolan mali haklarını dört gözle Bakanlığımızdan beklemektedirler.

Gelen yeni bilgilere göre Kızılay Başkanının eşi Diş Hekimi Daire Başkanı Hatice Kınık da görevden alındı. Bir başka daire başkanı Eczacı Hilal İlbars da görevden alınanlar arasında.
SağlıkPersoneliHaber

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum