Sağlık Bakanlığından Müjde! Döner Sermaye Yönetmeliği Değişiyor

Sağlık Bakanlığından Müjde! Döner Sermaye Yönetmeliği Değişiyor
Sağlık-Sen Türkiye Buluşması'nda konuşan Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, yeni döner sermaye yönetmeliğinin bir ay içerisinde açıklanacağını belirtti.

Sağlık-Sen Türkiye Buluşması, iki binden fazla teşkilat mensubunun katılımıyla Ankara Kızılcahamam'da gerçekleştirildi. Programda konuşan Sağlık Bakanı Yardımcısı Halil Eldemir, sağlık çalışanlarının büyük fedakârlık göstererek çalıştıklarını ifade etti. Eldemir, bakanlık olarak Sağlık-Sen' in çalışmalarını önemsediklerinin altını çizdi. Sağlıkta şiddetin önlenmesi için bakanlığın ek yaptırımları hayata geçireceğini dile getiren Eldemir, "Yakın zamanda sağlıkta şiddeti önleyecek eylem planımızı açıklayacağız. Sağlık çalışanlarının hasta yükünü azaltan ve fiziksel ortamlarını düzelten bir yaklaşımla eylem planımızı hayata geçireceğiz. Sağlık çalışanlarının yıpranma payında yaşadığı eksiklikler üzerinde de çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Döner Sermaye Taslağını Açıklayacağız""

Yıllardır sağlık çalışanlarını mağdur eden döner sermaye sistemiyle ilgili müjde veren Bakan Yardımcısı Eldemir, "Herkesi memnun edecek adaletli bir döner sermaye taslağı hazırladık. Çalışmalarımız sürüyor bir ay içerisinde neticelendireceğiz" diye konuştu.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum