Sağlık çalışanlarının onurlandırılması talebimiz

Sağlık çalışanlarının onurlandırılması talebimiz
Tüm Halka Evde Kal Çağrısı Yapıldığı Şu Günlerde Canı Pahasına Hizmete Devam Eden, Halk Sağlığı İçin Kendi Sağlığını Ve Hatta Canını Hiçe Sayarak Bu Kutsal Görevi Layıkıyla Yapan Fedakar Sağlık Çalışanları Bu Onuru Fazlasıyla Haketmektedir. Sağlık Çalışanlarını Onurlandırılması Talebimizdir

Sağlık Hizmeti Sunumu Esnasında Corona Virüs İle Enfekte Olup, Yaşamını Yitiren Özel Ve Kamuda Çalışan ( Sağlık Hizmeti Veren Tüm Çalışanların Kamu Görevlisi Olduğu Dikkate Alınrak) Tüm Sağlık Çalışanlarının Görev Şehidi Sayılmasına İlişkin Yasal Düzenleme Yapılmasını Talep Ediyoruz. Zira Tüm Halka Evde Kal Çağrısı Yapıldığı Şu Günlerde Canı Pahasına Hizmete Devam Eden, Halk Sağlığı İçin Kendi Sağlığını Ve Hatta Canını Hiçe Sayarak Bu Kutsal Görevi Layıkıyla Yapan Fedakar Sağlık Çalışanları Bu Onuru Fazlasıyla Haketmektedir. Sağlık Çalışanlarını Onurlandırılması Talebimizdir.

Yasin Yücesan
Kırşehir Sağlik Sen Şube Başkanı

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.