Sağlık Müdürlüğünde Deprem! Başkan - Başkan Yardımcısı ve Başhekim Görevden Alındı!

Sağlık Müdürlüğünde Deprem! Başkan - Başkan Yardımcısı ve Başhekim Görevden Alındı!
İstanbul İl Sağlık Müdürlüğünde büyük değişimin startı verildi. Buna göre Sağlık Hizmetleri Başkanı, Başkan Yardımcılığı ve Silivri Devlet Hastanesi Başhekimi görevden alındı.

Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu’nun olduğu İstanbul’da, Sağlık Hizmetleri Başkanı olan Uz. Dr. Kemal Tekeşin görevden alınırken, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Uzm. Dr. Yusuf Akdoğan’ında istifasının alındığı öğrenildi. Sağlık Müdürlüğünde bunlar yaşanırken, Silivri Devlet Hastanesi Başhekim olan Uzm. Dr. Fatih Velibeyoğlu’da görevden alınan bir başka isim oldu. 

KEMAL TEKEŞİN SİLİVRİ DEVLET HASTANESİNE BAŞHEKİM OLDU!

Fatih Velibeyoğlu’nun yerine Silivri Devlet Hastanesine Sağlık Hizmetleri Başkanı olan Uz. Dr. Kemal Tekeşin’in sözleşme imzaladığı öğrenildi. Sağlık Hizmetleri Başkanı olan Uz. Dr. Kemal Tekeşin Genel Sekreterlik döneminde Bakırköy Bölgesi Genel Sekreteri olarak görev yapıyordu.  Sağlık Müdürlüklerinde son aylarda yapılan değişimin rüzgarı İstanbulu vurdu. Sağlık Bakanlığının İstanbul İl Sağlık Müdürlüğündeki değişimi devam ettireceği öğrenildi.

SaglikPersoneliHaber.Net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.