Sağlık ve Maliye Bakanlığı sağlıkçıların ek atama talebini dikkate almalıdır

Sağlık ve Maliye Bakanlığı sağlıkçıların ek atama talebini dikkate almalıdır
Yapılan 18 bin sağlıkçı alımı binlerce insanın kpss'den yüksek puan almasına rağmen virgüllerle sınırda kaldı. Biz EK ATAMA bekleyen sağlıkçılar burada defalarca EK ATAMA yapılması için etkinlik yaptık ama Sağlık Bakanımız Sn Fahrettin Koca sesimizi duymadı. AK ATAMA için hiçbir açıklama bulunmadı.

Sağlık bakanlığının ve Sn. Fahrettin Koca’nın binlerce sağlıkçın EK ATAMA taleplerini görmesini ve burada yaptığımız etkinlikleri görüp biz sağlıkçıların taleplerini dikkate almasını istiyoruz. Sn. berat Albayrak ve maliye bakanlığının da sağlıkçıların taleplerine duyarlı olmalarını ve yüksek puanlarla sınırda virgüllerle bekleyen sağlıkçılara EK ATAMA için bütçe ve izin vermelerini istiyoruz..

Geçtiğimiz günlerde ATANAMAYAN SAĞLIKÇILAR PLATFORMU VE SAĞLIK PROFESYONELLERI GRUBU'nun sağlik bakanı yardimcimiz Şuayip Birinci ile yaptığı görusmede Sağlık Bakanlığının EK ATAMA için talepte bulundugunu ancak maliyenin onay vermedigini oğrendik.

Onlarca kurum alım yapıyor ve bunlara onay ve bütce veriyorken, sağlığa EK ATAMA için neden onay verilmiyor. Verilirse bu onay ile binlerce sağlıkçının ve ailelerinin mağduriyeti giderilecektir. Cumhurbaşkanımız bugüne kadar hep mazlumun ve magdurun yanında olmustur. Sn Maliye Bakanımız Berat Albayrak'tan ve Sn Cumhurbaskanımız Recep Tayyip Erdoğan'dan yüksek puan sınırda kalanan sağlıkçıların EK ATAMA taleplerine olumlu bir yanıt verip, maliye bakanlığının da sağlık bakanlığının ek atama talebini onaylamasini istiyoruz.

Pois,meb ve diğer bir çok kurum alıma çıkarken sağlik bakanlığının EK ATAMA da daha ısracı olmasini maliye bakanliginin da Sagliga EK ATAMA talebine de olumlu yanit verilmesini istiyoruz. Virgullerle sinirda kalan puanlarimiz yanmasin EK ATAMA YAPILSIN.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum