Sürekli işçi (4D) kadrosundaki sağlık personeli 4/B sözleşmeli personel kadrosuna geçmek istiyor

Sürekli işçi (4D) kadrosundaki sağlık personeli 4/B sözleşmeli personel kadrosuna geçmek istiyor
Sürekli İşçi (4/D) kadrosunda sağlık personeli olarak görev yapamamamız nedeniyle, Sözleşmeli personel (4/B) kadrosuna geçip yetkin bir sağlık personeli olarak görev almak istiyoruz.

Bizler Türkiye Geneli 112 İl Ambulans Servisleri Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonlarında sağlıkçı sürücüler olarak görev yapmaktayız. 02.04.2018 tarihinde sürekli işçi (4D) kadrosuna geçişimiz sağlanmıştır.

Bulunduğumuz kadroda diplomalarımız yok sayılmıştır.Sağlık alanında diplomalarımız ve diplomalarımızda paramedik, acil tıp teknisyeni,hemşire vb. branşlarımız olmasına rağmen branşalarımız kadroya geçtiğimizden itibaren yok sayılarak özlüğümüzden istemli bir şekilde silinmiştir.Bu yüzden sadece sürücü olarak gösterilmekteyiz ve  müdahale yetkimiz kaldırılmıştır.Bizler sağlık alanında asıl işi yaptığımız için bilgi,deneyim ve tecrübelerimizi halkımızın hizmetine sunmak istiyoruz.Hizmet içi eğitimlere katılıp branşlarımızı geri alarak;bilgi,deneyim ve tecrübelerimizi ileriye taşımak istiyoruz.

Sürekli İşçi(4D) kadrosunda sağlık personeli olarak görev yapamamamız nedeniyle,Sözleşmeli personel (4B) kadrosuna geçip yetkin bir sağlık personeli olarak görev almak istiyoruz.

Kamubiz ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum