2010 KPSS'de hırsızlara ceza mağdurlara ek puan

2010 KPSS'de hırsızlara ceza mağdurlara ek puan
Bizler 2010 kpss mağdurları olarak 2010 kpss ye girmiş olup o yıl ki atamalarda 5 puan ve daha az puanla atanamayan eğer hala kpss için uğraşıyorsa ve atanamadigindan 2019 kpss de ek olarak 7 puan verilmesini istiyoruz.

Öncelikle günaydın Kamubiz.com yetkilileri, kolay gelsin. Bizler 2010 kpss sınavına girmiş ancak sınav sorularının çalınması yüzünden 1-2 puanla atanamamis öğretmen,memur,uzman vb. mağdur adaylariz. Son olarak 8.4.2019 da eski ösym başkanı Ali Demir'de göz altına alındı,binlerce kişi 2010kpss de sınav sorularını tam doğru isaretleyerek tam net yapmıştı. Her ne kadar sınavda egitim bilimleri iptal edilsede benzer hırsızlık gky sınavında da vardı. Fakat sabah oturumu olan GKY iptal edilmedi. Tam doğru yapanlar tespit edilsede bu sayı çok az olduğundan çarpıtma yaparak bilerek 5-10 net eksik yapanlar gizlice belkide kamufle olup atandı.

Kpss hırsızlarına cezalar verildi bu ülkemizde adaletin göstergesi ancak hırsızlar yüzünden atanamayan binlerce mağdur ve aile var. Bizler 2010 kpss mağdurları olarak 2010 kpss ye girmiş olup o yıl ki atamalarda 5 puan ve daha az puanla atanamayan   eğer hala kpss için uğraşıyorsa ve atanamadigindan 2019 kpss de ek olarak 7 puan verilmesini istiyoruz. Neden 7 puan çünkü artık Oabt sınavı da var ve en önemlsi bizler 8 yıldır sınava girsekte 2010 kpss puanımız kadar iyi puan alamıyoruz. Bu konudaki desteginize ihtiyacımız var. Teşekkür ederiz.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum