2020 KPSS'den Önce Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Alımı Yapılsın!

2020 KPSS'den Önce Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı Alımı Yapılsın!
İyi günler 2019 kpss A grubu sınavından yüksek puanlar alarak Türkiye derecesi yapıyoruz. Ancak 1 yıldır ilan bekliyoruz. Sgk DENETMEN yardımcılığı için kadro ihdası yapılmasına rağmen hiçbir açıklama yapılmıyor. Lütfen sesimizi duyurun artık maddi ve manevi olarak çok yıprandık emeklerimizin karşılığını almak istiyoruz. En kısa zamanda SGK DENETMEN YRD ilanının gelmesini istiyoruz.

Bizler, 2018-2019 yıllarında KPSS A grubuna girmiş iyi puanlar almış ama emeklerimizin karşılığını alamamış gençleriz. Bu yüzden siz yetkililerden bir ricamız var. Kendimize hedef belirlediğimiz Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcılığı mesleğine atanabilmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Ancak gerek alımların geç olması, gerekse sürecin uzun sürmesi bizlerin hayat kurmasını ertelemektedir. 2019 KPSS puanı olanlarımız 1 yıldır alım görememiş, 2018 puanı olanlarımız da puanlarının silinme telaşı yaşamaktadırlar. Alımın ertelenmesi, o kadar emeğin ziyan olmasına sebep olacaktır. Aynı zamanda Kayıt dışı istihdam gibi önemli bir konu görmezden gelinip ertelenmemelidir.

Bu yüzden, 2020 KPSS yapılmadan 1000 kişilik 11. Promosyon Sosyal Güvenlik Denetmen Yardımcısı ilanı bekliyoruz. Sizlerden bu konuda hassasiyet göstermenizi rica ediyor, Bakan Zehra Zümrüt hanımefendinin de bu durumun farkında olması için desteklerinizi bekliyoruz. Teşekkür ederiz.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum