(3175) Ön Lisans Bankacılık ve Sigortacılık Bölümü Mezunları Ne Talep Ediyor?

(3175) Ön Lisans Bankacılık ve Sigortacılık  Bölümü Mezunları Ne Talep Ediyor?
(3175) Bankacılık ve sigortacılık bölümü mezunları her atama dönemi mağdur olmakta ve yıllardır tek bir alım yapılmamaktadır. İşte Bankacılık ve sigortacılık bölümü mezunlarının sitemize ulaştırdıkları ve atama durumlarını gözler önüne seren talepleri...

Ön lisans’ın nitelikli bölümlerinden (3175)Ön lisans Bankacılık ve sigortacılık  mezunları olarak; Kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlerin yürütülebilmesi için KPSS Merkezi Atamalarında bildirilecek olan Ön lisans memur talep listelerinizde Ön lisans Bankacılık ve sigortacılık  (3175)koduna daha hassasiyetli bir biçimde yer verilmesini talep ediyoruz.

Bizler  Bankacılık ve sigortacılık bölümü mezunları olarak çok mağdur oluyoruz. Yıllardır tek bir alım yapılmıyor. Muhasebe işletme pazarlama gibi bölümlerle ortak derslerimiz ve ortak görevlerimiz olmasına rağmen O  bölümler merkezi yada açıktan alımda bizlerin yani Bankacılık ve Sigortacılık ön lisans bölümünü tercih edebiliyorken bizler yapamıyoruz. Bu durum biz bir kat daha zor duruma düşürüyor.Bir arkadaşımız 85 almasına rağmen hala atanmıyor. Ve çok iyi biliyoruz ki bu arkadaşımız potansiyelli olmasına rağmen gündelik işlerde çalışıyor. bizler bankacılık ve sigortacılık ön lisans bölümü mezunları olarak çok mağduruz. Ve bizlere gereken önemi yetkililerden talep ediyoruz.. Saygılarımızla..

Ön Lisans Bankacılık ve Sigortacılık  Bölümü Mezunları / Kamubiz.com ÖZEL

KAMUBİZ.COM TIKLA TAKİP ET

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.