3319 harita ve kadastro mezunları 2019 KPSS alımlarında kadro bekliyor

3319 harita ve kadastro mezunları 2019 KPSS alımlarında kadro bekliyor
Yıllardır harita ve kadastro teknikerlerine verilen kadroların azlığı nedeniyle branşta çok fazla yığılma meydana geldi ve bu birikim her geçen yıl daha da artmaktadır. 2019/2 ve daha sonraki KPSS atamalarında Belediyelerin 3319’’ nitelik kodlu ‘’Harita ve kadastro teknikerliği’’ bölümünü tercih etmenizi siz değerli yöneticilerimizden talep ediyoruz.

3319 Harita ve kadastro önlisans programından mezun olmuş 30 bin meslek elemanı niteliğine sahip arkadaşlarımız ile oluşturduğumuz çalışma grubumuzla liyakat esası ile atanma mücadelemize hız kesmeksizin devam ediyoruz.

Yıllardır harita ve kadastro teknikerlerine verilen kadroların azlığı nedeniyle branşta çok fazla yığılma meydana geldi ve bu birikim her geçen yıl daha da artmaktadır. yüzlerce üniversitede 1.öğretim ve ikinci öğretim toplam 88 fakülteden mezun vermektedir. 2018/2 merkezi alım ile 10 tane harita ve kadastro teknikerlerine yer verilmiştir bu da 88,  89 puanlarla atama bekleyen harita ve kadastro teknikerlerinin hayaline ulaşmasına engel olmaktadır.

Bizler ilgili kurumlara bölümümüzün kapsamını ve mezunlarımızın yetkinliğini anlatmak üzere büyük çalışmalar yapmaktayız. Ve almış olduğumuz yüksek kpss puanıyla ülkemize hizmet etmek için büyük çaba harcamaktayız. Siz yetkililerden talebimiz bizlerin bu mağduriyetimizi gidermeniz ve liyakat esaslı alım yapmanızı talep etmekteyiz.

Birçoğumuz stajlarımızı kurumlarınız da tamamlamış olup. Belediyelerimizin Emlak ve İstimlâk Müdürlükleri, Kentsel Dönüşüm, Mesken Müdürlükleri, Gecekondu ve Sosyal Konutlar Müdürlükleri veya İmar ve Şehircilik, Alt yapı, üst yapı, park ve bahçeler, Plan proje, etüt, Arazi tespiti , fen işleri her türlü binalı ve binasız taşınmaz malları kamulaştırmak, satın almak, kiralamak, kanunlarına göre geçici olarak işgal etmek, gibi işlerde gerekli işlemleri hazırlamak ve kuruma sunmak. 
Bu işlerle ilgili her türlü etüt, proje ve inşaatları yapmak veya yaptırmak, görevlerinde yer edinmeye mesleğimizin gerektirdiği her şekilde aktif verimli bir şekilde çalışmaya hazırız. Bu işlerin Daire Başkanlıklarına bağlı birimlerde görev alabileceğimiz hususunu siz değerli yetkililerimizin bilgisine sunuyoruz.

2019/2 ve daha sonraki KPSS atamalarında Belediyelerin 3319’’ nitelik kodlu ‘’Harita ve kadastro teknikerliği’’ bölümünü tercih etmenizi siz değerli yöneticilerimizden talep ediyoruz
Harita ve kadastro teknikerlerine mezunlarına kpss alımlarında yer verilmesi biz gelecek hayali kuran harita teknikerlerinin mağduriyetini giderilmesi ve gelecek hayallerimize ulaşmamızda bir adım daha ulaşmamızı sağlayacak ve bu bizlere moral ve sevinç oluşturacaktır Çalışmalarda ekip ruhu içinde çalışmaya hazırız sizden de istediğimiz sesimizi duyup kurumlarınızda bizlere de yer vermenizdir.Gereğinin yapılmasını arz ederiz

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.