4000 ASDEP personeli ne zaman ve hangi bölümlerden yapılacak? (Soru Önergesi)

4000 ASDEP personeli ne zaman ve hangi bölümlerden yapılacak? (Soru Önergesi)
Aile Çalışma, Sosyal Hizmetler Bakanlığı 4000 kişilik personel alımını ne zaman yapacak? Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında yapılacağı belirtilen personel alımlarıyla ilgili yazılı soru önergesi 4 Şubat 2019'da TBMM Başkanlığına sunuldu.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA
Aşağıdaki sorularımın Anayasa'nın 98 ve TBMM İçtüzüğünün 96. Ve 99. Maddeleri uyarınca Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı Sayın Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını arz ederim. Saygılarımla. 04.02.2018
Ömer Fethi Gürer/ Niğde Milletvekili 

ASDEP kapsamında 4000 personel alımının yapılacağı Cumhurbaşkanı ve Çalışma, Sosyal Hizmetler ve aile Bakanı tarafından dile getirilmişti. Ancak 2018 yılında böyle bir alım gerçekleşmedi. 
Bu kapsamda; 

1) ASDEP kapsamında bahsi geçen alım ne zaman gerçekleşecektir? 
2) Alimin yapılacağı 4000 kişilik personelin hangi bölümlerden alınması planlanmaktadır? 
3) Sosyologlar, merkezi atamada, Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanlığı dâhil olmak üzere görev alanına giren bütün bakanlıklardan alım yapılacak mıdır? 
4) ASDEP için verilen sözün 2019 yılında gerçekleştirilmesi düşünülmekte midir?

Kamubiz.com ÖZEL /ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum