Bakan Selçuk'un Cevaplaması İçin 2019 ASDEP Alımları TBMM'de

Bakan Selçuk'un Cevaplaması İçin 2019 ASDEP Alımları TBMM'de
Aile Sosyal Destek Programı ASDEP kapsamında 2019 yılı için istihdamı planlanan 1500 personel sayısına ilişkin Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından yazılı olarak cevaplandırılmak üzere 4 soruluk önerge verildi.

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞINA 
Aşağıdaki sorularımın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından yazılı olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim. 23/04/2019 

Naci CİNİSLİ /Erzurum Milletvekili 

Aile Sosyal Destek Programı (ASDEP) kapsamında selefiniz Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı Sayın Fatma Betül SAYAN KAYA yaptığı açıklamada 1500 ASDEP personelinin hizmet verdiğini kaydederek ASDEP çalışmalarının devam edeceğini ve gelecek dönemde de 1500 personelin istihdam edileceğini ifade etmişti. 

TBMM Genel Kurulu'nda Bakanlığınızın 2019 yılına ait bütçe görüşmeleri sırasında Zat-ı Aliniz de hem Sosyal Hizmet Merkezi hem de ASDEP personel sayısının arttırılacağı kaydetmiştiniz. 

ASDEP bağlamında, 
1.
İstihdamı planlanan personel sayısı kaçtır? 
2. İstihdamı planlanan personelin Psikolog, Psikolojik Danışman, Sosyolog, Çocuk Gelişim Uzmanı, Sosyal Hizmet Uzmanı ve varsa diğer branşlarda oranları nedir? 
3. İstihdam edilmesi planlanan kadrolara başvurular ne zaman başlayacaktır? 
4. Sosyal Hizmet Merkezleri nerelerde açılacaktır?

Kamubiz.com ÖZEL/ ANKARA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum