Elektrik elektronik mühendislerinden Cumhurbaşkanı'na teşekkür mektubu

Elektrik elektronik mühendislerinden Cumhurbaşkanı'na teşekkür mektubu
Bütün kurumların alacağı elektrik elektronik mühendislerinde hazinenin kesintiye gitmemesini Sayın Cumhurbaşkanımızın yerli ve milli projelerinde görev almak isteyen yeni hava limanımızın açılışını heyecan ile karşılayan elektrik mühendisleri 2018/2 . Alımda elektrik mühendisleri olarak daha fazla görev almak istiyoruz ve aralıkta kadro müjdesi bekliyoruz.

Sayın Kamubiz.com ailesi, bugün kitlerle ilgili yaptığınız haberden dolayı elektrik elektronik mühendisleri olarak çok mutlu olduk. Daha önce sesimizi duyurarak kadro sayımızın artmasında sizinde etkiniz oldu. Bu yüzden ben ve mühendis arkadaşlarım size çok teşekkür ederiz ve sizden bir ricamız olacak. 

Elektrik elektronik mühendisleri olarak Sayın Cumhurbaşkanımıza bu değişiklikten dolayı minnet duyduğumuzu elektrik elektronik mühendislerine verdiği değerden dolayı teşekkür ettiğimizi ve diğer kurumlarında elektrik mühendisi alırken aynı hassasiyeti göstermelerini rica ettiğimize dair aşağıdaki metni haber yapabilir misiniz?

'Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Elektrik Mühendislerine yönelik kadro ihdasından dolayı teşekkürlerimizi sunarız. Aynı desteği diğer kurumlardan da bekler ve hizmete her zaman hazır olduğumuzu yinelemek isteriz. Bütün kurumların alacağı elektrik elektronik mühendislerinde hazinenin kesintiye gitmemesini Sayın Cumhurbaşkanımızın yerli ve milli projelerinde görev almak isteyen yeni havalimanımızın açılışını heyecan ile karşılayan elektrik mühendisleri 2018/2 . Alımda elektrik mühendisleri olarak daha fazla görev almak istiyoruz ve aralıkta kadro müjdesi bekliyoruz.'

Elektrik Elektronik Mühendisleri

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
13 Yorum