Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Ek Atama Müjdesi Bekliyor!

Elektrik ve Elektronik Mühendisleri Ek Atama Müjdesi Bekliyor!
Seçim dönemine girdiğimiz bu günlerde elektrik elektronik mühendisleri olarak ek atama müjdesi bizlerin mağduriyetini ortadan kaldıracaktır.Devletine milletine hizmet etmek faydalı olmak gayesiyle KPSS de büyük başarı göstermiş olan bizlerin en büyük dileği Seçim öncesi bir ek atama ile mağduriyetlerimizin giderilmesidir.

Elektrik Elektronik Mühendisleri olarak KPSS de en başarılı bölümlerinden biriyiz. Son yapılan kamu personel seçme sınavındada bu başarımızı tekrarladık. Fakat zaman geçtikçe bizlere verilen kadro sayılarının azalması biz elektrik elektronik mühendislerini mağdur etmektedir.

2018/1 merkezi atamasında bizlere sadece 16 kadro ayrılması yüksek puan alan birçok meslektaşımızı mağdur etmiştir. Bizler devletimize milletimize faydalı olmak gayesiyle yıllarca kamu personel seçme sınavında dirsek çürütmüş mühendisler olarak bizlere verilen kadro sayısının artması, kurumların elektrik elektronik mühendisi ihtiyaçlarının karşılanmasını istiyoruz. 

Seçim dönemine girdiğimiz bu günlerde elektrik elektronik mühendisleri olarak ek atama müjdesi bizlerin mağduriyetini ortadan kaldıracaktır. Devletine milletine hizmet etmek faydalı olmak gayesiyle KPSS de büyük  başarı göstermiş olan bizlerin en büyük dileği Seçim öncesi bir ek atama ile mağduriyetlerimizin giderilmesidir. 

Başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere devlet büyüklerimizin sesimize kulak vermesi bizleri çok sevindirecektir. Seçimlerin ülkemiz milletimiz adına hayırlı sonuçlar getirmesi dileklerimizle.

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
73 Yorum