Emlak ve emlak yönetimi mezunlarına Bayındır Memur-Sen'den destek

Emlak ve emlak yönetimi mezunlarına Bayındır Memur-Sen'den destek
Bayındır Memur Sen Genel Başkan Yardımcısı Gökhan Şimşek; “ Örgütlü hareket etme bilinçleri ve hak arama mücadelelerinde kullandıkları üslupla takdir ettiğim #emlakveemlakyönetimi mezunları atama bekliyor. Umarım en kısa sürede hayalleri gerçekleşir.”

Emlak ve emlak yönetimi mezunları her akşam 21:00-23:00 arası #emlakveemlakyönetimi etiketi ile atama etkinlikleri yapmaktadır. 2 gün önce twitter üzerinden etkinlikle çevre ve şehircilik bakanlığına ve yetkili sendika bayındır memursen’e çağrı yapmışlardı. 

Bayındır memursen ‘den beklenen karşılık geldi. Genel başkan yardımcısı Gökhan Şimşek; “ Örgütlü hareket etme bilinçleri ve hak arama mücadelelerinde kullandıkları üslupla takdir ettiğim #emlakveemlakyönetimi mezunları atama bekliyor. Umarım en kısa sürede  hayalleri gerçekleşir.” diyerek yaklaşık 24 bin mezunun yüreğine su serpti. Öte yandan Genel başkan Soner Can Tufanoğlu ve diğer yöneticiler Ayhan Aldagül ve Taner Düzgörende beğenileri ile dikkat çektiler. 

İki gün önce twitterdaki o çağrı tweeti yaklaşık 6000 kişi tarafından görüntülenmişti.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum