Gelir uzman yardımcıları 6 aydır sözlü sınavları bekliyor

Gelir uzman yardımcıları 6 aydır sözlü sınavları bekliyor
3 yıl uzman yardımcılığı süresi ve çeşitli eğitimleri tamamladıktan sonra 20 Ekim 2018 tarihinde Yeterlik Aşamasının ilk aşaması olan yazılı sınavı olduk. Sonuçların açıklanmasına müteakip sözlü sınavın yapılması gerekiyordu. Yaklaşık 6 aydan beri sözlü mülakatları bekliyoruz. Kurum tarafından hiç bir açıklama ve bilgi verilmemektedir.

Sayın Kamubiz.com Yetkilisi ; Öncelikle kamu çalışanlarının sesini duyurduğunuz ve sesimiz olduğunuz için bir teşekkürü borç biliriz.

Bizler Gelir İdaresi Başkanlığı bünyesinde çalışan Gelir Uzman Yardımcılarıyız. 1500 kişi 2015 yılında kurum bünyesinde çeşitli sınav ve mülakatlardan geçtikten sonra kurum bünyesinde Gelir Uzman Yardımcısı olarak göreve başladık.
3 yıl uzman yardımcılığı süresi ve çeşitli eğitimleri tamamladıktan sonra 20 Ekim 2018 tarihinde Yeterlik Aşamasının ilk aşaması olan yazılı sınavı olduk.

Sonuçların açıklanmasına müteakip sözlü sınavın yapılması gerekiyordu. Yaklaşık 6 aydan beri sözlü mülakatları bekliyoruz. Kurum tarafından hiç bir açıklama ve bilgi verilmemektedir.

Bu süreç bizi maddi ve manevi olarak yormaktadır. Mali olarak da hak kaybımız mevcuttur.   Büyük mağduriyet yaşamaktayız. Sürecin belirsiz olmasından ötürü büyük bir belirsizlik bizi beklemektedir. Yeterlik Sürecinde daha önceki uygulamalarda  sınav süreci en fazla 3 ay sürer sınavda başarılı olanlar uzmanlık kadrosuna atanırdı.

Bu süreçte boşuna bekleyerek ilerleyen dönemlerde açılacak görevde yükselme sınavlarında gerekli şartları taşıyamadığımız için sınavlara giremeyecek ve kariyer noktasında büyük mağduriyet yaşayacağız. Lütfen sesimizi duyurun!!!Saygılar....

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.