İŞ-KUR ilköğretim mezunu bekçi alıyor! İşte 2019'da bekçi alan illerin listesi

İŞ-KUR ilköğretim mezunu bekçi alıyor! İşte 2019'da bekçi alan illerin listesi
İŞKUR 2019 yılı bekçi alım başvuru şartları ve tarihleri nelerdir? Hangi iller 2019 yılı İŞKUR bekçi alım ilanı yapacak? İŞKUR’a Nasıl Kayıt Yaptırılır? Özel sektör kurumlarında çalıştırılmak üzere Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından yayımlanan bekçi alımı ilanları ve genel başvuru şartları haberimizde.

İŞKUR bekçi alımı ne zaman? Bekçi alımı hangi illere alım yapılacak? İşte genel başvuru şartları. İşte en az ilköğretim mezunu olmak şartı ile bekçi alım yapan iller:


– Manisa, 

– Gaziantep,

– Burdur, 

– Konya.

– Sakarya, 

– Tekirdağ, 

– Denizli, 

– Balıkesir,

– Kocaeli,

– İstanbul, 

– Antalya, 

– Eskişehir, 

– Bursa,

– Ankara, 

– Çanakkale, 

Bekçi Alımına Başvurular Nasıl Yapılıyor?

İŞKUR tarafından yayımlanan bekçi alım ilanlarına başvuru yapmak için iki seçenek bulunmaktadır. Bunlardan birincisi, en yakın İŞKUR Genel Müdürlüklerine giderek şahsen başvuru yapılabilir veya internet üzerinden online olarak başvuru yapılabilir.

İŞKUR’a Nasıl Kayıt Yaptırılır?

İş aramanın ilk adımı kayıttır. Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Başvuru Şartları Neler?Söz konusu bekçi alımlarına başvuru yapacak adayların en az ilköğretim mezunu olmaları gerekmektedir. Bunun yanında sağlık problemi bulunmayan, dış görünüşüne özen gösteren, askerlik ile ilişkisi bulunmayan ve yüz kızartıcı suç işlememiş olan adaylar başvuru yapabilecektir.

Bekçi Alımı Başvuru Sayfası İçin TIKLAYINIZ

memurlarınsesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum