Mühendisler Tarıma 21 Branştan Atama Bekliyor

Mühendisler Tarıma 21 Branştan Atama Bekliyor
Sayın Kamubiz Ben atama bekleyen Ziraat mühendisi Bayanim 23 aydır atamaniz yok Tarım ve Orman bakanlığı tarafından mağdur edildik.zor duruma sokulduk, bakanlığımızin bu bekletmeleri nedeniyle hayatlarımızda bir düzen kuramiyoruz.

Sayın Kamubiz Ben atama bekleyen Ziraat mühendisi Bayanim 23 aydır atamaniz yok Tarım ve Orman bakanlığı tarafından mağdur edildik.zor duruma sokulduk, bakanlığımızin bu bekletmeleri nedeniyle hayatlarımızda  bir düzen kuramiyoruz. 

Her kuruma binlerce atama var bize gelince maliye izin vermiyor nasıl işse. Bakanımız en çok atama için emek bizleri almayıp ,  ithalatın 16 milyar dolarlık olduğu tarımsal üretime atamayı bırakıp 1 milyar dolarlık ithalatı kapatmak için Ormana atama yaptı. 

Bu atama Orman genel müdürlüğü ve odaları baskıyla 5 bin personel aldı sizden 21 Branştan Ziraatı mühendisi kardeşlerinize yardım Edip bu atamayi almamız hususta yardim etmenizi arz ederiz?

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.