OGM'ye 5 bin personel alım Cumhurbaşkanı kararı

OGM'ye 5 bin personel alım Cumhurbaşkanı kararı
Orman Genel Müdürlüğü OGM'ye 5 bin yeni memur kadrosunu ihdas eden kararı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzaladı. Artık OGM'nin 5 bin kadro için ilan yapması ve KPSS ile alım yapması bekleniyor.

Toç-Bir-Sen, Orman Genel Müdürlüğü'ne ihdas edilen 5000 4B'li personel alımına ilişkin 'Cumhurbaşkanlığı Kararı'nın Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından imzalanarak Orman Genel Müdürlüğü'ne gönderildiğini duyurdu.

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, 29 Mart'ta katıldığı televizyon programında; Orman Genel Müdürlüğü'nde 1200 Mühendis, 2700 Orman Muhafaza Memuru, 800 Memur, 300 Şoför olmak üzere toplamda 5000 yeni memur alımı yapılacağını duyurmuştu.

Orman Genel Müdürlüğü'ne 5000 sözleşmeli personel alımına ilişkin Atama oluru Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalandı.

Bundan sonraki süreçte; Orman Mühendisi, Orman Muhafaza Memuru alımlarının yürürlükteki mevzuata uygun olarak 2018 yılı KPSS puanları ile sözlü ve uygulamalı sınav sonucunda başarılı olanlardan, memur ve Şoför alımları ise 2018 yılı KPSS puanlarına göre ÖSYM tarafından yerleştirilecek.

Adaylar, uzun süredir alım yapmayan Tarım Bakanlığı'nın diğer birimlerinin de ihtiyaç duyulan branşlarda personel alımına dair müjdeli haber bekliyor.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum