Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019-2 uzman erbaş alım ilanını yayımladı. İşte başvuru tarihi ve şartları!

Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019-2 uzman erbaş alım ilanını yayımladı. İşte başvuru tarihi ve şartları!
Sahil Güvenlik Komutanlığı 2019-2 Uzman Erbaş alımı başvuruları başladı. Sahil Güvenlik Güvenlik Komutanlığı en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapıyor. Uzman erbaş alımı için başvurular başladı. Sahil Güvenlik Komutanlığı muhafız, şoför, sıhhıye ve kurbağa adam branşlarından uzman çavuş personel alımı şartları haberimizde yer alıyor.

2019-2 Uzman Erbaş alımı kılavuzu yayımlandı. Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuruları e-Devlet üzerinden yapılacak. Sahil Güvenlik Komutanlığının 2019 yılı “uzman erbaş” alımına ilişkin şartlar belli oldu. Haberimizdeki linkten Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvurusunu gerçekleştirebilirsiniz. Peki uzman erbaş alımı başvuruları neler?

UZMAN ERBAŞ ALIMI İLAN DETAYLARI

BAŞVURU ŞARTLARI

1. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ve erkek olmak.
2. En az lise mezunu olmak.
3. 2019 yılının Ocak ayının ilk günü itibariyle 27 yaşını bitirmemiş olmak (01 Ocak 1992 ve daha sonra doğmuş olanlar başvurabilir).
4. Askerlik görevini yapmış veya yapıyor olmak.
5. Askerlik hizmetini yapmış olan adaylar için, terhisi üzerinden 5 (beş) yıldan fazla süre geçmemiş olmak (13 Mayıs 2014 tarihi ve sonrasında terhis olanlar).
6. Askerlik hizmetini sürdürenler için kılavuzda da yer alan uygun nitelik belgesi almak.
7. Yapılacak yazılı sınav, ön sağlık muayenesi, fiziki yeterlilik ve değerlendirme testleri (yüzme dâhil), uygulamalı sınavlar ile mülâkat sınavında başarılı olmak ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca belirlenen kontenjana girmek.
8. Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından sevk edilecek hastanelerden “…….. Branşında Uzman Erbaş Olur.” kararlı sağlık raporu almak, ayrıca branş/ihtisas özelliklerine göre gereken koşulları karşılamak.
9. Yaptırılacak güvenlik soruşturması olumlu sonuçlanmak.
10. Askerî öğrencilik ile ilişiği kesilmemiş olmak, Türk Silahlı Kuvvetlerinde daha önce subay, astsubay, uzman jandarma veya uzman erbaş olarak istihdam edilmemiş olmak.
11. Sahil Güvenlik Komutanlığı Uzman Erbaş Alımları Bilgilendirme Kılavuzu'ndaki (Mayıs 2019) diğer şartları taşıyor olmak.
İrtibat ve bilgilendirme telefonu: 0 312 416 45 60 (Hafta İçi:09.00-12.30 ve 13.30-18.00 saatleri arasında)

Başvuru için TIKLAYINIZ

Başvuru kılavuzu için TIKLAYINIZ

Kamubiz.com ÖZEL

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum