Sosyal güvenlik bölümü (3004) ön lisans mezunu atamaları hakkında önerge

Sosyal güvenlik bölümü (3004) ön lisans mezunu atamaları hakkında önerge
3004 kodu ile sosyal güvenlik bölümü ön lisans mezun sayısı ve atamalarına ilişkin TBMM Başkanlığına yazılı soru önergesi verildi. KPSS tercih kılavuzundaki 3004 nitelik kodlu Sosyal Güvenlik Bölümü ön lisans mezunu sayısı kaçtır? Bu bölüm mezunu gençlerimizin mağduriyetini gidermek adına nasıl bir çalışma yapmayı düşünüyorsunuz?

TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ BAŞKANLIĞI'NA 
Aşağıdaki sorularımın Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Sayın Zehra Zümrüt SELÇUK tarafından yazili olarak cevaplandırılmasını saygılarımla arz ederim. 27.12.2018 
Esin KARA Konya Milletvekili 

1- Atama bekleyen Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yayımlanan KPSS tercih kılavuzundaki 3004 nitelik kodlu Sosyal Güvenlik Bölümü ön lisans mezunu sayısı kaçtır?

2- Bakanlığınızın 2019 yılı için Sosyal Güvenlik Bölümü ön lisans mezunlarına alımının yapılması hususunda bir çalışmasi mevcut mudur? Mevcutsa alım yapmayı planladığınız Sosyal Güvenlik Bölümü ön lisans mezun sayısı kaçtır ? 

3- Bakanlığınıza son yıllarda kaç tane Sosyal Güvenlik Bölümü ön lisans mezunu istihdam edildi? 

4- Bu bölüm mezunu gençlerimizin mağduriyetini gidermek adına nasıl bir çalışma yapmayı düşünüyorsunuz?

Kamubiz.com / Ankara

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.