Kabinede işler karıştı! Bakan istifa etti, kabul edilmedi

Kabinede işler karıştı! Bakan istifa etti, kabul edilmedi
Gazeteci Recep Canpolat, bir bakanın istifasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a sunduğunu iddia etti. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek istifa mı etti?

Gazeteci Recep Canpolat sosyal medya hesabından gündeme düşen bir iddiada bulundu. Göreve yeni gelen ve aldığı kararlarla bazı çevrelerin tepkisini çeken Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifasını verdiğini öne sürdü. 

Instagram sayfamızı takip etmek için tıklayınız
 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifasını Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a verdiği, ancak istekleri yerine getirilince vazgeçtiği iddia edildi.

    WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ
 

"İSTEKLERİ YERİNE GETİRİLMİŞ"
"Aldığım ve teyit ettiğim bir bilgiyi paylaşıyorum" diyen Canpolat, " Ankara’da iki hafta öncesi büyük bir kriz yaşanmış. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek istifasını CB Yardımcısı Cevdet Yılmaz'a vermiş. Panik halinde istekleri yerine getirilerek Mehmet Şimşek’in istifası engellenmiş… " diyerek kulis bilgisi aktardı. 

İletişim Başkanlığı açıkladı!
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'in istifa etmek istediğine yönelik iddianın gerçeği yansıtmadığını olduğunu açıkladı

milligazete

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum