İNFAZ-KORUMA SORUNLARI VE OSMANİYE'NİN DURUMU BİR KEZ DAHA ANKARA'YA TAŞINDI

İnfaz ve Koruma memurları sorunlarını ve de Osmaniye ilimizin daha da gelişmesini kendisine dert edinen İnfaz ve Koruma Başmemuru sn. Mustafa GÖKÇE yeniden MHP ve TBMM'nin kapısını aşındırdı; infaz ve koruma memurları ve de Osmaniye ilinin sorunlarını yetkililere bildirdi. Birlikte hazırladığımız raporları sundu. Bir yapıp bin reklam yapanlardan olmayarak, sık sık Ankara'nın yollarını aşındırdığı halde mütevazı davranıyor ama meydan başkalarına kalıyor bu şekilde!...

Paylaşacaz!.....

Bu son gidişinde Sayın Dr. Devlet BAHÇELİ Bey'e ve MHP Genel Başkan Yardımcılarına bizzat dosyalarımızı sundu. Tarafım ise MHP Genel Merkez ve Başkan Yardımcılarının Makamları dahil diğer partilere gönderdiğim rapor da bu faaliyetin içindedir. BİRİLERİ YAPAR, BİRİLERİ DE YAPMADIĞINI SATAR. MESELE SEN BEN DEĞİL, MESELE MEMURLARIMIZIN YANILTILARAK YORGUNLUĞA DÜÇAR EDİLMESİ!!!!!

Sosyal medya çalışmaları elbette sorunları ötelenmiş meslekler açısından çok önemlidir lakin bu tarz sosyal, gerçek diyaloglarla desteklenmediği müddetçe saman alevi mahiyetindedir. Meslek derneklerimizin ise bu tarz çalışmaları sık sık yapması, hafta da en az bir siyasi parti binasının kapısını çalması, çalabilmesi gereklidir. Bunun için ise siz memur kardeşlerimize dernek üyeliği gibi bir ödev düşmektedir. Maddi ve manevi desteklerinizi meslek derneklerinden esirgememiniz gerekmektedir. Şahsi kendi imkanlarınızla senede bir yapabileceğiniz faaliyetleri dernekler sizin desteğiniz ve izin ve imkan verdiğiniz temsil gücüyle haftada bir yapabilecek güçte olacaktır!....

                                                                                               *** 

'' İnfaz ve Koruma Memurlarının Sorunları Hakkında Genel Rapor; Hazırlayan İKBM Mustafa GÖKÇE ve İKM Mehmet DAĞLI. Bu Rapor Sayın Devlet BAHÇELİ bey ve MHP Genel Başkan Yardımcılarına bizzat Mustafa GÖKÇE tarafından sunulmuştur.

APS ile siyasi partilere tarafımca iki ay öncesinden ulaştırılan rapor; '' Ülkemizdeki Güvenlik teşkilatları ile İlgili Tespitler, Öneriler ve Dünyadan Örnekler'', hazırlayan İKM Mehmet DAĞLI. (Raporun ayrıntısı için bakınız: https://www.youtube.com/watch?v=FlFJ9rgpcNE&t=202s )

Bu ayrıntılı rapor ise APS ile Cumhurbaşkanlığı Makamına, Ak Parti Genel Başkanlığına, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezine, TBMM Meclis Başkanlığı'na, TBMM Millet Vekili Sayın Arzu ERDEM'in makamına, TBMM Milletvekili Sayın Halil ÖZTÜRK'ün makamına, MHP Genel Başkan Yardımcısı Milletvekili Sayın İzzet Ulvi YÖNTER Bey'in Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezindeki Makamına sunulmuştur.

                                                                                        *** 

Memur kardeşlerim sizlerden bir şey dışında özel olarak hiçbir şey beklemiyor ve istemiyoruz; bizlere manevi olarak destek olun, fırsat buldukça bu tür çalışmaları sizler de yapın ve de meslek derneklerine kendiniz için üye olun ve daha iyi çalışmalar yapması için demokratik tepkinizi verin ve motivasyon sağlayın! Üye olmayı tercih etmiyor iseniz bile kendi adınıza meslek sorunlarımızı memuriyet disiplin ve üslubu içerisinde yetkililerimize ulaştırın!...

Sık sık yetkililer ile diyalog içinde olunup sorunlarımızın Ankara'da yankı bulmasının sağlanması gerekli!...

Başarabiliriz!... 

Hepinize saygılar!....

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Mehmet DAĞLI Arşivi