AK Partili Yönetici, Okul Müdürlerine Seminer Verecek

ajanskamu.net Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okul ve kurumlarda görev yapan yöneticilerin bilgi ve becerilerini artırmak amacıyla "Eğitim Yönetici ve Geliştirme Programı (YÖGEP)" uygulamaya konulmuştur.

Bu kapsamda 05.05.2022 Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alireisoğlu imzalı olur yazısında Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görev yapan okul/kurum müdürlerine yönelik 09.05.2022-03.06.2022 tarihleri arasında 2022 Yılı Mahalli Hizmet içi Eğitim Planı kapsamında "Yönetici Geliştirme Semineri 2-3 ve 4"ün düzenlenmesi planlanmıştır.

Olur ekinde bulunan faaliyet raporunda 23-05-2022 -27-05-2022 tarihleri arasında yapılacak olan Yönetici Geliştirme Programı Semineri 3 Kapsamında Eğitim Görevlisi olarak Ak Parti İstanbul Tuzla İlçesi Kadın Kolları Başkanı Tuğba Arslanoğlu Karakaya Kadın kolları başkanı ünvanı ile eğitim görevlisi olarak Tuzla İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne görev yapan okul/kurum müdürlerine seminer verecek

İşte o olur

ajanskamu.net

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri