Milli Eğitim Müdürü Recep AKDEMİR görevinden alındı

Milli Eğitim Müdürlüğünde değişim yaşandı. Mevcut İlçe Milli Eğitim Müdürü Recep Akdemir’in Ankara’ya araştırmacı olarak tayini çıkarken, Didim’e de Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ atandı.

Didim’de İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde değişim yaşandı. 2017 Mayıs ayında Didim’e İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Akdemir’in Ankara’ya araştırmacı olarak tayini çıkarken, Didim’e Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ atandı. Didim’e eğitim kadrosunun başına atanan Üstündağ daha önce Didim’de 2012 ila 2014 yılları arasında Didim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde müdürlük görevini yürütmüştü.


Yeni Didim İlçe Milli Eğitim Müdürü Şakir Üstündağ, eski müdür Akdemir’den görevi devraldı. Görev süresi boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı Akdemir’e çiçek ve hediye vererek teşekkür etti. Akdemir ise Üstündağ’a yeni görevinde başarılar diledi.

sesgazetesi

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

MEB Personel Haberleri