Polis maaşlarına ek ödeme kararı! Her ay 300 TL promosyon..

EGM'den polislere müjde! Her ay 300 TL promosyon açıklaması yapılacak. Yüzbinlerce emniyet mensubunu ilgilendiren haber Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından resmen duyurdu. Polis maaşlar artacak. Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank ile yapılan promosyon anlaşması gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacağını açıkladı.

2022'de emniyet perosneli ve polis maaş promosyonu ne kadar oldu? Hangi banka ile anlaşmaşma sağlandı? Emniyet Genel Müdürlüğü sosyal medya hesabından 'promosyon anlaşması' paylaşımında bulundu.

Paylaşımda; Vakıfbank ile yapılan anlaşma gereği emniyet personelinin maaşına her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacağı açıklandı.

Ayrıca bu tutar her 6 ayda bir memur maaş zammı oranında artırılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğü, Vakıfbank ile yapılan promosyan anlaşması gereği emniyet personelinin maaşına 5 yıl süresince her ay 300 TL ilave ödeme yansıtılacağını açıkladı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Memurlar Haberleri