İl il koronavirüs testi yapan hastaneler hangileri? Sağlık Bakanlığı açıklandı

Sağlık Bakanlığı'nca yayınlanan liste ile Türkiye genelinde coronavirüs hastalarının başvurabileceği hastaneler açıklandı.

İşte o hastaneler; - Adana Şehir Hastanesi - Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Ankara Şehir Hastanesi - Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Bursa Şehir Hastanesi - Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi - Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Eskişehir Şehir Hastanesi - Gaziantep Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Isparta Şehir Hastanesi - Kartal Dr. Lütfe Kırdar Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi - İzmir Dr. Suat Ceren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Kayseri Şehir Hastanesi- Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Trabzon Kanuni Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Yozgat Şehir Hastanesi 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Gündem Haberleri