Astsubay maaşlarına zam yapılması Meclis gündeminde!

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, astsubay maaşlarını ve astsubay sınıf okullarında geçen sürenin fiilî hizmet sayılmasını Meclis'te dile getirdi.

MHP Astsubay Maaşlarını TBMM Gündemine Taşıdı. Astsubay maaşları ve astsubay sınıf okullarında geçen sürenin fiilî hizmet sayılması TBMM Genel Kurulunda gündem oldu.

OLCAY KILAVUZ (Mersin) – Türk milletinin huzur ve güvenliği uğruna fedakârca görev yapıp kahramanlık destanları yazan emekli astsubaylarımız aktif görevde almış oldukları maaşlarının emeklilikte verilen oranının artırılmasını, subaylara verilmekte olan tazminatlara emekli astsubayların da dâhil edilmesini; 1’inci, 2’nci ve 3’üncü derece arasındaki maaş farklılığının giderilmesini talep etmektedir.

Ayrıca, 18 yaş altı astsubay sınıf okullarında geçen sürenin fiilî hizmet sayılması ve astsubay meslek yüksekokullarına iki yıl daha ilave edilerek dört yıla yükseltilmesini beklemektedirler.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yorum Yap
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorumlar (6)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

Kamudan Haber Haberleri