Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar 3 Mayıs 2019 Resmi Gazetede Değişti

Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar 3 Mayıs 2019 tarihli ve 30763 sayılı resmî gazetede değişti. Değişikliklere dair detaylara Kamubiz.com haberden ulaşabilirsiniz. Yapılan değişiklikle, 4/B sözleşmeli personel unvanları arasına yeni 2 unvan eklendi.

3 Mayıs 2019 tarihli ve 30763 sayılı resmi gazetede Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına dair esaslarda değişiklik yapıldı. Yapılan değişikliklerle, 4/B sözleşmeli personel unvanları arasına yeni 2 unvan eklenirken,  unvana ilişkin aranan niteliklerde değişiklik yapıldı ve ayrıca bir kurumda bazı unvanlarda istihdam edilecek sözleşmeli personelin işe girişine özel düzenleme getirildi. Bugün yürürlüğe giren değişikliklere göre; Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğünde istihdam edilecek olan; maden haritacılığı uzmanı, yeraltı maden uzmanı ve yerüstü maden uzmanı unvanlı sözleşmeli personel, ilgili Kurumca belirlenecek usul ve esaslara göre yapılacak yazılı ve/veya sözlü sınav sonucuna göre işe alınacak. Bu personelin istihdamında KPSS puan şartı aranmayacak.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Kamudan Haber Haberleri