70 bin tıbbi laboratuvar teknikeri atama bekliyor

70 bin mezunu olan tıbbi laboratuvar teknikeri, ülkemizin içinde olduğu pandemi döneminde daha yüksek alımlar bekliyor ve hastanelerde sahalarda olmak istiyor.

Bizler 70 bin mezunu olan tıbbi laboratuvar teknikeriyiz.

Bizler tanı ve tedavide hastanenin bel kemiği olmamıza rağmen mağdur olan sağlık teknikerliği bölümlerinden sadece bir tanesiyiz. Özellikle ülkemizin içinde olduğu pandemi döneminde bizler daha yüksek alımlar bekleyen ve hastanelerde sahalarda olmak isteyen sağlıkçılarız.

Hastane laboratuvarlarında diplomalı tıbbi laboratuvar teknikerleri yerine teşoronlar çalıştırılmakta bu da biz laboratuvar teknikerlerini mağdur etmekktedir.

Başta cumhurbaşkanımız olmak üzere sağlık bakanımız sayın Fahrettin Koca ve bütün sağlık sendikalarının bu konuda hassassiyet göstermelerini bölümüzün hakettiği değeri görmesini istiyoruz.

Daha yüksek sayıda alımlar alarak devletimizin sağlık sisitemine destek olmak istiyoruz.

Biz tıbbi laboratuvar tekknikerlerinin seslerinin duyurulmasını, duyulmasını ve sesime ses olunması istiyoruz. Saygılarımla...

Kamubiz.com ÖZEL
FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Sağlık Personeli Haberleri