ÖSYM 2021 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimini Yayımladı! İşte KPSS, EKYS, YKS, DGS, YDS, e-YDS, MSÜ, TUS, İGS, ALES başvuru ve sınav tarihleri

ÖSYM Başkanlığı tarafından 2021 yılı sınav ve sonuç açıklama takvimi açıklandı. 2021 yılında ÖSYM tarafından yapılacak KPSS, YKS, DGS, YDS, e-YDS, MSÜ, TUS, İGS, ALES başvuru ve sınav tarihleri ile sonuçların açıklanacağı tarihler belli oldu.

2021 yılında sınavlara girecek milyonlarca kişi tarafından heyecanla beklenen ÖSYM 2021 Yılı Sınav ve Sonuç Açıklama Takvimi açıklandı. ÖSYM tarafından 2021 yılı sınav ve sonuç açıklama takviminin açıklanmasıyla birlikte KPSS, YKS, DGS, YDS, e-YDS, MSÜ, TUS, İGS, ALES başvuru ve sınav tarihleri ile sonuçların açıklanacağı tarihler belli oldu. İşte 2021 yılında ÖSYM tarafından yapılacak Yabancı Dil Sınavı, MEB EKYS, Millî Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavı TUS, Yükseköğretim Kurumları Yabancı Dil Sınavı  YÖKDİL, Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınav ALES, İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğü İş Yeri Hekimliği ve İş Güvenliği Uzmanlığı Sınavı İSG, Yükseköğretim Kurumları Sınavı YKS, TYT, AYT, Dikey Geçiş Sınavı DGS, Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS, KPSS A Grubu ve Öğretmenlik, GENEL YETENEK-GENEL KÜLTÜR, EĞİTİM BİLİMLERİ, ALAN BİLGİSİ sınav tarihleri..

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Personel Alımı Haberleri