Kamu-Sen seçim öncesi memurlarla ilgili 6 maddelik talebi Bakan'a iletti Kamu-Sen seçim öncesi memurlarla ilgili 6 maddelik talebi Bakan'a iletti

İmza törenine Artuklu Belediye Başkanı Mehmet Tatlıdede, Hak-İş Mardin Şube Başkanı Aziz Adıbelli, Belediye Meclis Üyeleri ile belediye çalışanları katıldı.

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

En son Ekim 2022 yılında imzalanan sözleşmeyle birlikte 6 ay içinde toplam %100’ün üzerinde zam alan belediye işçileri, törenin yapıldığı salonda Başkan Tatlıdede ve ekibine teşekkür etti.

Ek Protokolle %25’lik bir zammın daha yapılarak her zaman personellerinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Tatlıdede, şunları söyledi:

“Geçtiğimiz Ekim ayında bir toplu iş sözleşmesi protokolü imzalamıştık. Ancak gelişen ekonomik nedenlerden dolayı personelimizin refah seviyesini yükseltmek için ortak bir karar alarak ek protokol imzaladık. Daha önce %65 zam yapmıştık, bugün de yapılan ek protokolle %25’lik zam daha yapıldı. Böylelikle toplamda 6 ay içinde %100’ün üzerinde bir zam yaptık. Personellerimize hayırlı uğurlu olsun. Bizler daima onların yanındayız. Onların emekleri ve çabaları bizim için çok kıymetlidir.”
yenisafak