İlksan Öğretmenler İçin 62. Araç Kampanyasında Model ve Fiyatlar Açıklandı

İlksan Öğretmenler İçin 62. Araç Kampanyasında Model ve Fiyatlar Açıklandı
İlksan öğretmenlere 62 araç kampanyası başlıyor...Milli Eğitim Bakanlığı İLKSAN Genel Müdürlüğü olarak 62. Araç Kampanyamız 10.10.2022 tarihinde saat 10:00’da CITROEN marka araçlar ile başlayacaktır.

10.10.2022 tarihinde saat 10:00’da CITROEN  marka araçlar ile İLKSAN 62. Araç Kampanyası başlayacaktır. Kampanya 14.10.2022 tarihinde saat 17:00’da sona erecektir. Araç bedelinin tamamını nakit olarak ödemede zorlanan İLKSAN Üyeleri, İkraz (Borç Verme) kullanım şartlarına göre, araç bedelinin 80.000,00 (Seksenbin) TL’ye kadar olan kısmını İLKSAN’dan genel ikraz olarak kullanabilecektir.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

Genel ikraz borcu devam eden İLKSAN Üyelerinin ikraz başvurusu yapması halinde ise, (ikraz taksitlerinin en az yarısının ödenmesi şartı ile) devam eden borç bakiyesi erken ödeme indirimi yapılarak talep edilen genel ikrazdan mahsup edilir. Damga Vergisi ve sigorta kesintileri de yapıldıktan sonra kalan tutar üyelerin (muvafakatname olması halinde De-Ha AŞ’nin) hesabına aktarılır. İkraz kullanımı ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.ilksan.gov.tr’den veya 444 1943 numaralı çağrı merkezi ile görüşülerek ulaşılabilir

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.