Rektör, 24 Bin TL Promosyon Anlaşmasını İmzaladı

Rektör, 24 Bin TL Promosyon Anlaşmasını İmzaladı
Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) çalışanlarını temsil ettikleri promosyon görüşmelerinde anlaşmayla varıldığını söyledi.

Eğitim Bir Sen 2 Nolu Şube Başkanı Tevfik Demir, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) çalışanlarını temsil ettikleri promosyon görüşmelerinin anlaşmayla bitirildiğini, günün şartları içerisinde çalışanların lehine yapılması gerekenlerin dikkate alınarak sürecin anlaşmayla tamamlandığını söyledi.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ
Demir, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti; "Uzun bir zamandır sürdürdüğümüz promosyon güncelleme çalışmaları dün itibariyle Rektörümüz Prof.Dr. Yavuz Ünal başkanlığında Banka yetkilileriyle yapılan toplantıyla nihayete ermiş ve bir anlaşma zemini sağlanmıstır.

Çalışanlarımızın bu süreçte hukuki ve mali olarak bir sıkıntı yaşamaması prensibi önceliğiyle kalan sözleşme süresi 29 aya 10 ay daha eklenerek 39 ay için 24 Bin TL, Ekim ayının sonuna kadar ödenmesi planlanarak yapılan ilke anlaşmasi icin başta Rektörümüz  Yavuz Ünal hocamıza,Genel Sekreterimiz İdris Varıcı hocamıza teşekkür ediyoruz."

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.