1 Martta tüm illerde yüz yüze eğitim ertelendi

1 Martta tüm illerde yüz yüze eğitim ertelendi
Okullarda 1 Mart tarihinde planlanan yüz yüze eğitimi tüm illerde ertelendi. İl Valilikleri yüz yüze eğitim kararı için 1 mart pazartesi kabine toplantısını bekleyecek.

 Geçtiğimiz günlerde alınan karar gereği köy okullarında ki tüm kademelerde 15 Şubat tarihinde yüz yüze eğitim başlatılmıştı. Şehirlerde ise ilkokul,ortaokul ve lise son sınıf ile meslek liselerinde uygulama derslerinin yüz yüze eğitime başlaması ise 1 Mart tarihi olarak belirlenmişti. Yüz yüze eğitim ertelendi Az önce gelen haberlere göre tüm illerimizde yüz yüze eğitim kararı ertelendi. İl Valilikleri yüz yüze eğitim kararı için 1 Mart tarihinde yapılacak kabine toplantısından çıkacak kararları ve toplantıda açıklanması beklenen illerin risk haritalarını bekleyecek. Kabine toplantısı sonrasında 2 Mart tarihinden itibaren riskin az olduğu illerimizde yüz yüze eğitimin başlatılması planlanıyor. 

Kamudanhaber
 

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.