11 milli eğitim müdürü görevinden alınıyor!

11 milli eğitim müdürü görevinden alınıyor!
Kamuajans.com'da yer alan habere göre Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'in göreve gelmesiyle birlikte başlayan görevden alma ve atamalar ilçe milli eğitim müdürlüklerine sıçradı. Genel Müdürlerin görevden alınmasıyla başlayan süreç büyük şehirlerin ilçe müdürleriyle devam ediyor. Son görevden alma ise Avcılar ve Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde gerçekleşti.

Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, bakanlık görevine başlamasıyla birlikte şok görevden almalarla bir anda gündemi sarsmıştı. Genel Müdürlerle başlayan ve kimsenin dokunulamaz diye baktığı il müdürleriyle devam eden görevden almalarda sıra büyük şehirlerin ilçe müdürlerine geldi.

AVCILAR ve BAKIRKÖY İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ DEĞİŞTİ

Esenyurt ve Sultangazi ile başlayan İstanbul İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerindeki son değişiklik Avcılar ve Bakırköy İlçe müdürlükleriyle devam ediyor.

Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürü Barış Yıldız görevden alınarak yerine Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Cevat Dervişoğlu atandı.

Bakırköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Erşahin görevden alınarak yerine Fatih İslam Seçen Bilim ve Sanat Merkezi Müdürü Muhammet Fatih Çepni atandı.

İSTANBULDA 11 İLÇE MÜDÜRÜ DEĞİŞİYOR.

Milli eğitim kulislerinde İstanbul'daki ilçe müdürlüğü değişikliklerinin 11 ilçeyi bulacağı haberleri dolaşıyor. Esenyurt, Sultangazi, Avcılar, Bakırköy ile 4 ilçede değişiklik gerçekleşmiş oldu. Değişikliklerin Zeytinburnu, Kağıthane ve Anadolu yakasından bazı ilçelerle devam edeceği söyleniyor.

Cevat DERVİŞOĞLU Kimdir?

1978 Trabzon Of doğumlu olan Cevat DERVİŞOĞLU 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih bölümünden mezun olmuştur. İstanbul Gelişim Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme alanında yüksek lisans eğitimini tamamlayan Dervişoğlu, Beyoğlu ve Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinde Şube Müdürü olarak görev yapmıştır.

2 yıla yakın süredir Bayrampaşa İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevini yürüten Cevat Dervişoğlu; Beyoğlu'nda görev yaptığı dönemden itibaren çalışmalarıyla dikkatleri üzerine çekmiş, İstanbul Milli Eğitim camiasında adından sık sık söz ettirmeyi başarmıştı. Okul öncesi eğitimin yaygınlaştırılması konusunda Beyoğlu Belediyesi işbirliğiyle okullaşma oranını %150 artırmış, öğretmenlerin yüksek lisans eğitimleri için üniversitelerle protokoller yaparak bir çok öğretmene yüksek lisans fırsatı sunmuştur. Ara sınıflarda eğitim gören okumaz yazmaz öğrencilerin tespiti ve bu öğrencilerin okur yazar hale gelmesinde yaptığı çalışmalarla da gündeme gelmişti. 
kamuajans

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum