28-29 Ekim'de Ek Ders, DYK, Kurs, Nöbet Ücreti Ödenir Mi?

28-29 Ekim'de Ek Ders, DYK, Kurs, Nöbet Ücreti Ödenir Mi?
webdeogren.com 28-29 Ekim tarihlerinde öğretmenlerin ek ders, nöbet, destekleme ve yetiştirme kursları DYK, ücretli öğretmen, halk eğitim kursları, evde eğitim, destek eğitimi, koordinatörlük, müdür yetkililik ek ders ücreti ödenir mi?

29 Ekim'de Ek Ders Ücreti Ödenir mi? 28 Ekim öğleden sonra ek ders ödenir mi? 28 ve 29 Ekim ek ders kesilir mi? Milli bayramlarda ek ders ücreti ödenir mi?

28-29 Ekim tarihlerinde öğretmenlere hangi ekders ücretleri ödenir, hangileri ödenmez?

28 Ekim Cuma günü saat 13'te okullar tatil edilir.

28 Ekim'de ek ders ve nöbetler tam ödenir.

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ

28 Ekim'de öğleden sonra olan egzersiz ödenmez.

29 Ekim'de DYK planı olmadığı için o gün DYK ödenmez.

29 Ekim'de planlanan başka bir faaliyet varsa (egzersiz dışında) onlar ödenir.

Ücretli öğretmenler sadece fiilen yaptıkları dersin ücretini aldıkları için 28 Ekim Cuma günü saat 13'e kadar olan fiilen yaptıkları dersin ücretini alırlar.

28-29 Ekim'de halk eğitim kursları ödenir. Evde eğitim, destek eğitimi, koordinatörlük, müdür yetkililik görevleri ödenir.

Milli bayramlarla ilgili ek ders yönetmeliğindeki ilgili madde şöyle:

MADDE 16- 

b) (Değişik :13/7/2007-2007/12399 B.K.K.) İl düzeyinde millî ve mahallî bayramların kutlamaları için kurulan hazırlık komitelerinde görevlendirilen yönetici ve öğretmenler, millî ve mahallî bayramların hazırlık çalışmalarına katılan yönetici ve öğretmenler, söz konusu bayramların hazırlık çalışmalarına ve törenlerine sınıf veya okul bütünlüğünde katılan öğrencilerin öğrenim gördüğü eğitim kurumlarının yönetici ve öğretmenleri ile millî bayramlar nedeniyle tatil edilen günlerde(1) ders görevlerini yerine getiremeyen yönetici ve öğretmenler, bu sürelerde üzerlerinde bulunan aylık karşılığı ders, varsa ek ders, ders niteliğinde yönetim ve hazırlık ve planlama görevlerini yapmış sayılırlar.
webdeogren.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.