30 bin TL'ye yeni promosyon anlaşması imzalandı!

30 bin TL'ye yeni promosyon anlaşması imzalandı!
Dicle Üniversitesi, personelinin maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihale sonucunda 30 bin TL teklif veren İş Bankası ile sözleşme imzaladı.

Üç yıl süreyle maaş ve diğer ödemelerinin yapılacağı bankanın belirlenmesi amacıyla açık artırma usulüyle yapılan ihaleye Diyarbakır'da şubesi bulunan banka temsilcisi katıldı. Yapılan değerlendirme sonucunda 30 bin TL teklif veren İş Bankası ile sözleşme imzalandı.

Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Promosyon ihalesinin sonucu ile ilgili yaptığı açıklamada ;

KAMUBİZ.COM İnstagram KANALI İÇİN TIKLAYINIZ 

Üniversitemizde akademik ve idari personeli ilgilendiren maaş promosyon ihalesi yapıldı. Rektörümüz Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Türkiye İş Bankası ile promosyon anlaşmasını imzaladı.

Süreçte emeği geçen ekip arkadaşlarına, sendika temsilcilerine,  hem kurum çalışanları hem de kurum amiri olarak teşekkür ettiğini kaydeden Rektör Karakoç, Türkiye İş Bankası yetkililerine de teşekkürünü yineleyerek, Dicle Üniversitesi ailesine ödenecek olan miktarın hayırlı ve uğurlu olmasını temenni etti.

Yenilenen sözleşme ile promosyon tutarının tamamı, şartname kapsamına alınan tüm akademik ve idari personele Kasım ayında eşit tutarda ve peşin olarak ödenecek.'' ifadelerine yer verildi.

guneydoguguncel.com

WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.