34 yaşındaki Kadriye öğretmen kansere yenik düştü! Sınıf öğretmeni ise evinde ölü bulundu!

34 yaşındaki Kadriye öğretmen kansere yenik düştü! Sınıf öğretmeni ise evinde ölü bulundu!
Samsun'da 1 çocuk annesi 34 yaşındaki öğretmen kansere yenik düşerek hayatını kaybetti. Isparta Yedişehitler İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan Gürkan Kozluca evinde ölü bulundu.

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni olarak görev yapan 1 çocuk annesi Kadriye Yılmaz (34), yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü. Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altında bulunan Kadriye Yılmaz hayata veda etti.

Kadriye Yılmaz Vezirköprü ilçesinde toprağa verildi.

Bugün 17.00 sıralarında Yedişehitler Mahallesi'nde meydana geldi. Yedişehitler İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yapan 2 çocuk babası 50 yaşındaki Gürkan Kozluca ikamet ettiği evinde ölü olarak bulundu. Öğretmen arkadaşlarının Kozluca'ya ulaşamaması üzere 155 Polis İmdat ekiplerine haber verildi. Olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Polis ekipleri eve girdiklerinde sınıf öğretmeninin cansız bedeni ile karşılaştı. Öğretmenin cesedi otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi'ne götürüldü. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlattı.

İHA

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.